NIE PRZEGAP

Pracuj z nami – szukamy osoby na stanowisko kasjer/ka

KOGO SZUKAMY?

Kogoś kto lubi ludzi! Kto ma w sobie entuzjazm i energię by odpowiedzialnie pełnić funkcję kasjerki/ sprzedawcy w jedynej w Polsce kooperatywie spożywczej, która ma własne sklepy. Kogoś kto chce i potrafi uczyć się nowych rzeczy, umie zorganizować swoje miejsce pracy i chce być częścią fajnego zespołu i super organizacji.

GODZINY PRACY

Chcielibyśmy abyś zaczęła/ął pracę w wymiarze ¾ etatu od października br. Oferujemy pracę od poniedziałku do soboty, w systemie zmianowym. Od poniedziałku do piątku pracujemy na zmianach 8- godzinnych (8:30-16:30) i 6.5-godzinnych (8:30-15:00, 14:00-20:30), a w soboty – 5-godzinnych (8:30-13:30, 12:30-17:30). Przy pracy na ¾ etatu, będziesz miał/a przeciętnie 4 zmiany w tygodniu. Praca odbywa się w obu sklepikach Kooperatywy, czyli przy Wilczej 29A i Andersa 27.

NASZE OCZEKIWANIA

Od osoby, która do nas dołączy oczekujemy:
– wypełniania obowiązków na stanowisku kasjer/ka (opis tu)
– długoterminowego (przynajmniej rocznego) zobowiązania pracy
– wysokich kompetencji komunikacyjnych
– znajomości języka angielskiego na poziomie średnio-zaawansowanym
– umiejętności obsługi komputera
– uczęszczania na comiesięczne spotkania zespołu osób zatrudnionych, dotyczące planowania i podsumowania wspólnej pracy
– członkostwa w Kooperatywie (jeśli nie jesteś naszą członkinią/em, na etapie rekrutacji będziemy Cię prosić o przystąpienie do Kooperatywy)
– braku przeciwwskazań do podnoszenia cięższych przedmiotów
– mile widziane prawo jazdy kat. B

OFERUJEMY

Pracę w demokratycznej organizacji działającej na rzecz suwerenności żywnościowej i ekonomii wspólnego dobra. Wynagrodzenie 3300 zł brutto na 3/4 etatu. Umowę o pracę rozpoczynającą się od 3-miesięcznego okresu próbnego. Nieograniczone możliwości rozwoju, realizacji swoich pomysłów, wpływu na organizację. Popularność 🙂

PROCES REKRUTACJI

ETAP I Wypełnij formularz online i wyślij zgłoszenie wraz ze swoim CV do północy 25 sierpnia br. na adres rekrutacja.koop.dobrze@gmail.com

ETAP II Umawiamy się z Tobą* na 2-godzinną wizję lokalną w sklepie – abyś mógł/a przekonać się na czym polegać będzie Twoja praca, upewnić się czy Ci się podoba i sprawdzić jak się odnajdujesz w tej roli (28 sierpnia – 1 września)

ETAP III Umawiamy się z Tobą na rozmowę kwalifikacyjną (4-7 września)

ETAP IV Sprawdzasz jak czujesz się w pracy z nami podczas 5h praktycznego spotkania orientacyjnego w sklepie (8-15 września)

ETAP V Decydujemy się na Ciebie (najpewniej 17 września). Wybrana osoba przed przystąpieniem do samodzielnej pracy przechodzi dwudniowe szkolenie (po 6,5 h) przy naszym pełnym wsparciu.

W przypadku dużej liczby zgłoszeń skontaktujemy się tylko z wybranymi osobami